Конденсатні баки

kupit-baki-kondensatnye

Конденсатний бак резервуар для збору надходить з системи парового опалення конденсату для подальшої його перекачування насосом в парогенератор. Конденсатний бак застосовується в розімкнутих системах парового опалення низького і високого тисків. У системах низького тиску бак безпосередньо використовується під налив. У системах високого тиску баки герметичні, в яких конденсат і пролітний пар знаходяться під надлишковим тиском.

Конденсатний бак представляє собою посудину, в принципі, будь-якої форми, в верхній частині якого розміщений люк для огляду і чищення бака. Оснащений патрубками для прийому конденсату з парової системи і для зливу конденсату під час спорожнення бака, а також штуцерами для установки покажчика рівня конденсату і сигналізатора рівня.

Відкритий конденсантний бак для парогенератора має патрубок для повідомлення порожнини конденсантного баку з атмосферою, закритий патрубок для установки запобіжного клапана або викидного пристосування і для відводу прогонової пара і пара вторинного скипання. Місткість бака ми приймаємо, як правило, триразовою величину продуктивності обраного Вами парогенератора. Також важливо знати де встановлювати конденсаційні баки.

Можливо, вас зацікавить: електрокотли, електроводонагрівач чи парогенератор в сауну.

Яка ціна на конденсаційний бак в Україні?

Ціна на бак конденсаційний від 15 000 грн на обсяг від 100 літрів і вище.

Конденсатні баки для парогенераторів від Електротепломаш

Конденсатний бак для теплового обладнання використовується для безпечного видалення води і відкладень, які виникають при роботі теплового обладнання. Утилізація конденсату дозволяє використовувати всю корисну теплову потужність парогенератора. Конденсатні баки від компанії “Електротепломаш” забезпечують безпечну роботу вашого парогенератора. Ємність для конденсату може бути обладнана одним або декількома насосами. Крім того, наші насосні станції розраховані на те, щоб забезпечити оптимальну роботу водопостачання періодично або безперервно.

Наші баки конденсаційні спроєктований таким чином, щоб забезпечити безперебійну роботу промислових парогенераторів, даючи достатньо часу для повернення конденсату в резервуар. Також можливо спроєктувати індивідуальний видатковий конденсаційний бак для задоволення конкретних потреб вашої системи.

Завдяки запобіжного датчику рівня, присутніх в конденсатних баках теплоого обладнання, вода прямує для відводу прогонової пара або скидається в каналізацію. Коли сигналізатор виявляє високий рівень в баку, він відкриває запобіжний клапан для зливу накопичився конденсату.

Гарантія якості конденсатних баків

Ми пропонуємо широкий вибір конденсатних баків і парогенераторів для задоволення ваших потреб. Компанія “Електротепломаш” використовує тільки якісні складові від виробників визнаних своєю якістю і доступністю в Україні:

  • конденсатні баки виготовлені за європейськими стандартами;
  • відмінні ціни на всю продукцію;
  • гарантійний термін;
  • якість, яке служить роками.

Купити конденсатні баки для промислового обладнання в Україні

Наш асортимент конденсатних баків для промислового обладнання дозволяє задовольняти численні потреби ринку, надаючи нашим клієнтам конденсатні баки різної потужності. Всі промислові баки спроєктовані фахівцями, протестовані і побудовані на основі самих останніх стандартів. Також в Електротепломаш ви знайдете парогенератори промислові.

Ви можете купити конденсатні баки для парогенератора по всій Україні, включаючи міста: Дніпро, Київ, Харків, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Полтава, Одеса, Віниця, Маріуполь, Запоріжжя, Херсон.

Конденсатні баки фото:

baki-kondensatnye kondensatnye-baki

Часті питання про конденсатні баки

➤ Яке обладнання для парогенераторів можна вибрати?

  • пересувні парогенератори
  • Насосні станції
  • Конденсатні баки

➤ Яка ціна на конденсатні баки?

Бак конденсаційний ціна від 15 000 грн на обсяг від 100 літрів і вище.

➤ Де можна купити конденсатні баки в Україні?

В Електротепломаш

➤ Які послуги можна замовити в Електротепломаш?

  • Розробка високоякісного інженерного обладнання
  • Виготовлення промислового обладнання
  • Налагодження і технічне обслуговування
  • Монтаж теплового обладнання
  • Доставка промислового обладнання